Sådan vælger du den bedste cykellygte til MTB

0

Det er lovpligtigt, at du kører med lys på cyklen både foran og bagpå, når mørket er faldet på. Vigtigst af alt skal du køre med cykellygter for din egen skyld, så du bliver set i trafikken. I denne artikel vil vi guide dig til valg af en af de bedste cykellygter, når du er ude at cykle på din MTB.

Se udvalg af godkendte cykellygter til MTB hos Triudstyr.dk eller Cykelpartner.dk

Vælg en cykellygte til alle typer af terræner

Når du cykler på din mountainbike, er det oftest i skove eller på stier. Her får du ikke belysning fra gadelamper. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig en lygte, som er kraftig nok til at oplyse både dig og skoven. Vi vil her give dig inspiration til et komplet sæt lygter til både for og bag til en favorabel pris.

glandon mtb lygteGlandon 2.0 Light

Dette er en forlygte, der sikrer dig et lysniveau lige præcis efter dit behov. Det sørger Glandon 2.0 Light for via tre forskellige lysniveauer.

Det første niveau er tilregnet, når du kører på cykelstier eller i byen, hvor området er oplyst ved hjælp af gadelamper. Her kan forlygten supplere, så du er sikker på at have en fuldt oplyst vej.

Hvis du kommer ud på skovstier eller arealer, der er mørkere, kan du bruge lygtens andet niveau, hvor den via kraftigt lys vil oplyse ruten foran dig.

Den kraftigste funktion lyser med hele 1600 LM Flux og egner sig til den intensive mountainbiking på mørke områder. Her vil det skarpe lys sørge for, at du kan se hver en sten foran dig, så du får den bedste og mest effektive cykling uden at styrte.

Kan købes her

glandon led baglygte til mtbGlandon LED/Laser baglygte

En forlygte er dog ikke nok, så derfor har Glandon selvfølgelig også produceret en baglygte i den nødvendige kvalitet.

Baglygten monteres på sadelpinden og består af fem LED-lys, som lyser kraftigt, samt to laserlys, der markerer vejbanen.

Denne baglygte viser cyklens bredde, så bilister og andre i trafikken ved, hvilken afstand de skal holde. Derfor er du også sikker på at være i gode hænder med denne smarte LED-baglygte.

Kan købes her

Find lygten til dine behov

Når du skal finde cykellygter til MTB, er det vigtigt, at du overvejer dine behov. Hvad skal lygten kunne? Vores bud henvender sig til alle former for mountainbikere, da lygterne har forskellige funktioner. Men ved du eksempelvis, at du ikke kommer til at cykle på mørke stier, er det måske ikke nødvendigt med den kraftigste lygte, du kan finde.

Del med dine venner:

Comments are closed.