Bedst i test cykellygter – Perfekt til vintertræningen

0

Hvis du har planer om at cykle i vinterperioden eller på andre tidspunkter, hvor det er mørkt udenfor, er det vigtigt, at du har et par gode cykellygter. Hvis ikke din cykel er udstyret med et par gode cykellygter, har du uhyre svært ved at blive set i trafikken, hvilket kan få katastrofale konsekvenser.

Her på siden har vi fundet et par bedst i test cykellygter du med fordel kan købe, hvis du gerne vil være sikker på at blive set i trafikken. Bedst i test cykellygterne er et par Lezyne lygter. Lezyne cykellygterne er kåret som bedst i test hos FDM.dk.

Om bedst i test cykellygterne fra Lezyne

Herunder kan du læse et par korte beskrivelser af henholdsvis Lezyne bag- og forlygten. Umiddelbart er den helt store fordel ved disse cykellygter, at de er super gode kåret som bedst i test af et respektabelt medie. Ulempen derimod er, at de er de dyreste på markedet.

Lezyne baglygte

lezyne baglygte

Lezyne baglygten kan lyse op til 70 lumen og er udstyret med fem forskellige lyse funktioner. Den er ganske nem at montere på sadelpinden. Lezyne baglygten har også et genopladeligt batteri ligesom forlygten, der kan lades op via et USB-stik. 

Lezyne forlygte

lezyne forlygte

Forlygten er kendt for at være en kompakt lygte. Den har et indbygget batteri, der kan oplades via USB. Lygten er på 200 lumen, hvilket sikrer dig et godt og klart lys. Derudover er den vandtæt, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du bruger den i regn- og snevejr.

Her kan de købes

De testvindende Lezyne cykellygter kan bl.a. købes hos Cykelexperten.dk, hvor der i øvrigt er prismatch og gratis fragt ved køb over 299 kr.

Del med dine venner:

Comments are closed.