Assos buksefedt – En af de bedste på markedet

0

Har du problemer med siddesår, rødme eller lignende i de mere intime områder, når du cykler? I så fald er der ingen tvivl om, at Assos buksefedt kommer som sendt fra himlen.

I denne artikel ser vi nærmere på det mange betegner som et ”vidunderprodukt” fra Assos. Artiklen henvender sig især til dig, der overvejer at bruge buksefedt med henblik på at øge komforten på især de længere cykelture.

Om Assos buksefedt

assos chamois creme

Assos buksefedt vurderes til at være en af de absolut bedste på markedet. Den bliver brugt af mange professionelle cykelryttere, hvillet vidner om en meget høj kvalitet.

Buksefedtet er uhyre nem at påsmøre. Den virker kølende på din hud og er med til at reducere friktionen mellem hud og cykelbuks. Derudover er den udstyret med antibakterielle egenskaber, hvilket er en stor fordel.

Derfor skal du bruge buksefedt  • Reducerer friktion mellem cykelbuks og hud

  • Minimerer risikoen for siddesår og lignende skader

  • Øger komforten ganske betragteligt 

Du behøver bestemt ikke at være top-elitecykelrytter for at kunne bruge buksefedt. Assos Charmois Creme henvender sig til alle, der gerne vil øge komforten på især de længere cykelture.

En dåse med Assos Charmois Creme indeholder 140 ml og er i øvrigt produceret i Schweiz.

Hvad siger andre motionsryttere om Assos buksefedt?

Herunder kan du se en række anmeldelse af buksefedtet fra Assos. Anmeldelserne er alle skrevet af tidligere kunder hos forhandleren Cykelpartner.dk.

anmeldelse af assos buksefedt

Her kan du købe Assos buksefedt

Assos buksefedt forhandles af langt de fleste cykelhandlere. Hvis du ikke ønsker at købe hos din lokale cykelhandler, kan du med fordel købe dit buksefedt fra Assos hos følgende online forhandlere:

Video: Se gennemgang af Assos Chamois Creme herunder (spol frem til 0:35)

Del med dine venner:

Skriv en kommentar