Anbefaling: Cykling og Anatomi (bog)

0

Har du problemer med at få ondt i ryggen/lænden, når du cykler længere ture? Vil du gerne have mere power ud af hver enkelt tråd du tager? Kunne du godt tænke dig en stærkere krop, der bærer præg af en flottere holdning?

Hvis ovenstående spørgsmål bare fanger en lille smule af din interesse, så bør du gøre dig selv den tjeneste at læse med her. I denne artikel vil vi nemlig anbefale dig en bog, der kan hjælpe dig med ovenstående ”problemer” og ”ønsker”. Bogen der er tale om er Cykling og Anatomi skrevet af Jennifer Laurita.

 

En bog fyldt med træningsøvelserHvad handler Cykling og Anatomi om?

Cykling og Anatomi er først og fremmest en bog, der er fyldt med gode træningsøvelser. Der er primært tale om core-, stabiliserings-, balance- og udstrækningsøvelser.

Bogen indeholder en række gode træningsprogrammer, der både henvender sig til nybegynderen som gerne vil minimere risikoen for skader, men i den grad også dig, der træner op til et stort og udfordrende løb og derfor gerne vil have så meget ud af din cykeltræning som overhovedet muligt.

Cykling og Anatomi er en bog som alle motionsryttere vil få gavn af. En af de helt store fordele ved denne træningsbog er, at den indeholder nogle super gode øvelsesbeskrivelser med billeder og ikke mindst gode forklaringer om, hvilke muskelgrupper der bliver trænet ved de forskellige øvelser.

Derfor skal du læse/bruge Cykling og Anatomi

  • Du får et mere kraftfuldt og effektivt tråd
  • Ryg- og lændesmerter minimeres markant
  • Mindre risiko for skader
  • Du får en stærkere core og en flottere kropsholdning

Her kan bogen købes

Hvis du gerne vil have noget mere ud af din cykeltræning, kan det i den grad anbefales at købe bogen Cykling og Anatomi. Som sagt giver den dig nogle meget effektive træningsprogrammer til at blive stærkere i og omkring core-området, hvilket har en direkte effekt på din præstationsevne. Derudover er bogen spækket med udførlige øvelsesbeskrivelser.

Cykling & Anatomi kan købes hos Gucca.dk

  • Som alternativ kan du låne den på det lokale bibliotek
cykelbog

Cykling og Anatomi er fyldt med gode træningsøvelser til dig, der gerne vil have det maksimale ud af din cykeltræning

Del med dine venner:

Skriv en kommentar