Abus Urban v2 cykelhjelm – Testvinder

0

Hvis du er på jagt efter en god og testvindende cykelhjelm, er Abus Urban v2 uden tvivl noget for dig. Denne cykelhjelm har vundet Forbrugerrådet TÆNKs test af cykelhjelme tilbage i 2011, hvilket vidner om en meget sikker og komfortabel cykelhjelm til en god pris.

Her på siden kan du læse meget mere om den testvindende Abus Urban cykelhjelm. Du kan bl.a. se en video af den, så du får et godt indtryk af, hvordan den ser ud. Derudover kan du også læse om dens mange specikationer.

En god cykelhjelm til begynderen

Der er ingen tvivl om, at Abus Urban v2 er en super god cykelhjelm til dig, der lige er startet med at cykeltræne. Hjelmen er kendt for at være behagelig at have på samtidig med, at den er uhyre sikker.

Derudover er den udstyret med en LED-lygte, der gør den ekstra sikker for dig at bruge – især når du cykler i meget trafikerede områder.

Om Abus Urban v2

Abus Urban v2 er som sagt en testvindende cykelhjelm, der er en af de sikreste og mest komfortable på markedet. Cykelhjelmen er udstyret med en magnetisk hagespænde, hvilket betyder, at du ikke kan få huden i klemme, når du spænder hjelmen.

LED-lygten som sidder bag på cykelhjelmen er synlig i 180 grader, hvilket gør dig ekstra synlig i trafikken. Pasformen er uhyre god og bidrager til en god komfort, hvilket i den grad har været en af grundene til cykelhjelmens store popularitet.

Specifikationer

  • Størrelser: Den fås med følgende størrelser – 52-58 cm, 56-61 cm og 61-65 cm
  • Vægt: 250 gram ved en størrelse 52-58 cm
  • Certificeringer og godkendelser: CE EN 1078 og TÜV GS
  • Nakkebespændingen er justerbar
  • LED-baglygte: Ja
  • Ventilationshuller og insektnet: 21 og ja
  • Aftagelig skygge: Ja
  • Vaskbare puder: Ja

Anmeldelse af Abus Urban v2 – Hvad siger andre om cykelhjelmen?

Herunder kan du se et udsnit af en række anmeldelser på Cykelpartner.dk. Som du kan se er folk begejstrede for cykelhjelmen.

anmeldelse af abus urban v2

Her kan Abus Urban v2 cykelhjelmen købes

Hvis du synes, at denne Abus Urban v2 cykelhjelm lyder som noget for dig og derfor gerne vil læse mere om den og måske købe den, så kan du med fordel besøge nedenstående forhandlere.

Del med dine venner:

Comments are closed.