3 Tips til hurtigere restitution

0

Har du lige været ude at hamre +100 km af på cyklen med indlagte intervaller? Er dine diamanter i benene forsvundet og udskiftet med store og tunge sten? Vil du gerne vide, hvordan du på hurtig vis bliver klar og frisk til endnu flere kilometer på jernhesten?

I denne artikel vil jeg fortælle dig lidt om tre metoder du kan kickstarte din restitution på. Personligt har jeg selv meget stor gavn af de tre metoder og kan uden tvivl anbefale dem til dig, der gerne vil de ømme og trætte stænger til livs.

Metode 1: Proteinshake kort efter endt træning

Når du har dyrker hård træning, bliver dine muskler nedbrudt. I den forbindelse har musklerne hårdt brug for proteiner med henblik på at gendanne sig selv og vokse sig større og stærkere. Derfor kan du hjælpe dine muskler super godt på vej ved at ”fodre” dem med en proteinshake lige efter du er hoppet af cyklen.

En proteinshake indeholder som navnet også antyder en masse hurtigoptagelige proteiner som musklerne har meget godt af. Derfor kan du som cykelrytter med fordel købe dig en stor spand proteinpulver – selvom du ikke just har til hensigt at blive en stor bodybuilder.

Metode 2: Nike Pro Combat Recovery Hypertight

Nike har fornylig designet og fremstillet et par såkaldte ”kompressionsbukser”. Disse bukser ved navn Nike Pro Combat Recovery Hypertight er uhyre effektive at bruge, hvis du gerne vil speede din restitutionsproces op.

Nike Pro Combat Recovery Hypertight forhandles bl.a. af disse forhandlere:

Kompressionsbukserne går ind og klemmer på bestemte muskelområder med henblik på at reducere hævelsen og dermed ømheden. Nike Pro Combat Recovery Hypertight er super dejlige at tage på efter en hård og lang dag på cyklen.

Få mere at vide om de smarte kompressionsbukser i videoen herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=0vlua43mzxM

Metode 3: Smid dig på sofaen eller gå i seng

Denne metode er så simpel og banal, at det næsten gør ondt, men den er uden tvivl uhyre effektiv. Hvis du gerne vil restituere på en god og optimal måde, handler det om at lave så lidt som muligt.

Efter et cykelløb eller et hårdt træningspas har kroppen brug for hvile. Derfor er det oplagt at smide sig på sofaen med benene oppe eller gå direkte i seng. Det der med at gå rundt og blive ved med at være fysisk aktiv er ikke just noget, der hjælper på din restitutionsproces.

Lav så lidt som muligt og bliv hurtigere klar igen.

Hvad gør du selv for at blive hurtigere klar igen?

Hvad er din foretrukne metode til hurtigere og bedre restitution? Del dine erfaringer med os i kommentarfeltet herunder.

Del med dine venner:

Comments are closed.